سايت دوستداران دكتر صديق (دوزگون) با هدف معرفي آثار و خدمات ماندگار پروفسور دكتر حسين محمدزاده صديق (متخلص به حسین دوزگون) ( Hüseyin Düzgün ) در ساحهي ادبيات ايران- عموماً- و آذربايجان - خصوصاً- توسط تعدادي از شاگردان استاد از دي ماه 1386 راه اندازي شده است.
اين سايت تلاش دارد تا مرجع كاملي براي ارائهي اطلاعات دربارهي تمامي كتابها، مقالات، مصاحبهها، كنگرهها و ديگر فعاليتهاي علمي - معنوي استاد باشد تا پژوهشگران و محققان عزيز، بتوانند به اين مطالب رجوع كنند و تحقيقات خود را تكميل نمايند.
هر چند استاد، شخصاً نقشي در راهاندازي و ادارهي اين سايت ندارند اما اداره كنندگان با كسب اجازه از خود ايشان، تلاش كردهاند از طريق كتابخانهي بزرگشان، سايتهاي اينترنتي، نشريات كشوري، كتابهاي منتشر شده، سخنرانيهاي ضبط شده و غيره اين مرجع را كامل كنند و در ادامه نيز با يافتن آثار جديد و انتشار آنها اين سايت به روزرساني شود.
اين سايت به هيچ حزب، گروه، ارگان يا فردي وابستگي ندارد و تمامي فعاليتهاي آن در محدودهي فرهنگ ميباشد.
در ضمن براي فعاليت ديگر شاگردان و علاقهمندان استاد در اين سايت، هيچ محدوديتي وجود ندارد.
این سایت تلاش دارد که به یک مرجع علمی و معتبر ادبیات ترکی ایران تبدیل شود و از هر گونه تنش و سیاسیکاری دور ماند.
دیدگاهها
من ترک نیستم ، اما به وجود و بهره مندی از اساتید محترمی چون دکتر محمدزاده صدیق ، مرحوم استاد بهزاد بهزادی ، دکتر حسین داشقین و ... که در زنده نگه داشتن و اعتلای یکی از زبان های میهن بزرگ ایران که به هنر معروف است مجدانه کوشیده و می کوشند ، بر خود می بالم .
به امید روزی که همه زبان ها و گویش های کشور سترگ ایران ، به ویژه زبان شیرین مشترکمان فارسی ، به اعلاترین شکوفایی های ممکن نائل آیند .
طول عمر و سلامتی جناب آقای دکتر صدیق را آرزومندم . شعبانی - 93/6/3
پاسخ:
برای مطالعه بیشتر به کتاب «فرضیه زبان آذری و کسروی» نوشته دکتر حسین محمدزاده صدیق مراجعه فرمایید. لینک دانلود به شرح زیر است:
s1.picofile.com/.../...
تخصص ما ادبیات ترکی نیست اما بدلیل اعلاقه به زبان ترکی و نیاز دوستان به معرفی و یاد گیری زبان ترکی سایت فوق را معرفی می کنیم
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا